Šioje skiltyje esančiuose straipsniuose pateikiame išsamią informaciją, kokį treniruoklį būtų geriausia pasirinkti konkrečiu atveju, į kokius treniruoklio parametrus svarbiausia atsižvelgti, kuo skiriasi viena pasipriešinimo sistema nuo kitos ir t.t. Taip pat pateikiame informaciją kaip teisingai treniruotis, kad pasiekti norimų tikslų.

Longboard’ai, penny bord’ai ir kiti burtažodžiai pradedantiesiems: kuo vienos riedlentės pranašesnės už kitas?

Pastarąjį dešimtmetį riedlentės nepaliaujamai užkariauja miestų ir miestelių gatves, parkus ir kitas viešąsias erdves. Joms negalioja amžiaus cenzas. Pasispyrę koja riedlentėmis mielai važinėjasi ir triukus atlieka tiek jauni, tiek seni. Šiomis dienomis riedlentės tapo tokios populiarios, jog nuspręsta šį sportą įtraukti į Tokijo olimpines žaidynes. Kviečiame kartu išsiaiškinti, kuo riedlentės skiriasi ir kuo jos yra pranašesnės viena už kitą.

Read more
3306 views

Kaip išsirinkti elektrinį paspirtuką?

Elektrinis paspirtukas – kompaktiška transporto priemonė, ypač tinkama važiuoti trumpiems atstumams miesto vietovėmis. Juos labai lengva valdyti, o sulankstomo rėmo dėka galite jį neštis beveik bet kur. Ši lengva ir ekologiška transporto priemonė po truputi tampa dažnu reiškiniu miestuose. Šiame straipsnyje paaiškinsime pagrindinius elektrinių paspirtukų požymius ir padėsime išsirinkti tokį, kuris labiausiai atitiks jūsų poreikius.

Read more
2982 views

Kokia masažuoklių nauda mūsų sveikatai?

Dažnai net nesusimąstome, kiek sveikatos problemų gali išspręsti paprastas masažas. Tai – viena seniausių paslaugų visame pasaulyje. Tačiau ką daryti, jei neturime galimybės reguliariai lankytis pas profesionalius masažuotojus? Puiki išeitis – masažuoklis namuose! Kompaktiški, lengvai naudojami, reikia tik išsirinkti tinkamiausią.

Read more
3314 views

Kuo naudingas balansinės pagalvėlės naudojimas?

Dažnai net nesusimąstome, kokią didelę reikšmę mūsų laikysenai turi sėdėjimas. O sėdime nuolat – namuose, automobilyje, dažnu atveju, net ir darbe. Nuolatinis sėdėjimas yra vienas didžiausių laikysenos priešų. Vienas iš būdų, kaip galima neutralizuoti sėdėjimo sukeltą žalą – balansinės pagalvėlės naudojimas.

Read more
3420 views

Kodėl verta rinktis gumas sportui?

Gumos sportui – puiki priemonė pagerinti treniruotes namuose ir pakeisti daugelį kitų sporto reikmenų. Jos yra lengvos, neužima daug vietos ir padeda sutaupyti, o jas įsigyti galėsite bene bet kurioje sporto prekių parduotuvėje. Skaitykite toliau ir sužinosite kaip tinkamai išsirinkti gumas bei kokia jų nauda sveikatai.

Read more
1169 views

Šiaurietiškas ėjimas: 5 šios mankštos privalumai

Šiaurietiškas ėjimas – Europoje vis labiau populiarėjanti mankštos rūšis, kurios naudą pripažįsta daugelis. Smalsu, kuo šis vaikščiojimo būdas pranašesnis už įprastąjį? Šiame straipsnyje trumpai papasakosime kas tai yra ir apžvelgsime 5 šiaurietiško ėjimo privalumus.

Read more
996 views

Kaip išsirinkti tinkamą bokso maišą treniruotėms?

Bokso maišo kumščiavimas yra labai intensyvi treniruotė, kuri suteikia galimybę išlaisvinti susikaupusią energiją. Iš visų jėgų smūgiuojant rankomis ir kojomis, dirba visi pagrindiniai jūsų kūno raumenys. Tai – viso kūno treniruotė, puikiai tinkanti raumenų auginimui ir kalorijų deginimui, taip pat gerina pusiausvyrą, reakciją ir koncentraciją.

Read more
1442 views

Ar treniruotės su hanteliais gali padėti numesti svorio?

Kai pagalvojate apie svorio metimą, veikiausiai jūsų mintyse iškyla vaizdas kaip bent keletą valandų per dieną liejate prakaitą ant bėgimo takelio. Žinoma, bėgiojimas lauke arba ant bėgimo takelio padės numesti svorio, tačiau jums padėti gali ir treniruotės su svarmenimis, kurie liaudiškai dažnai vadinami hanteliais.

Read more
1814 views

5 pratimai su laisvais svoriais, padėsiantys numesti svorio

Subalansuota treniruočių programa turi apimti tiek kardio, tiek jėgos treniruotes. O pridėjus tinkamą mitybą – sėkmė atsikratant papildomų kilogramų – garantuota. Visgi, dažnai pasitaikanti problema – bandymas numesti svorio griebiantis tik dietos ir kardio pratimų, bet pamirštant jėgos treniruotes.

Read more
3422 views

Kaip numesti svorio treniruojantis su irklavimo treniruokliu?

Treniruotės su irklavimo treniruokliu – vienos efektyviausių. Visgi, išgirdus žodžius „kardio treniruotė“, greičiausiai pagalvosite apie bėgimo takelį ar elipsinį treniruoklį. Veltui! Irklavimo treniruoklis – puikus prietaisas, kuris nesuteikia tiek krūvio sąnariams ir padeda vienu metu padeda treniruoti bene viso kūno raumenis: nuo rankų, giliųjų pilvo ir nugaros raumenų, iki kojų raumenų!

Read more
3357 views

Ar elipsinis treniruoklis padeda numesti svorio?

Treniruotės su elipsiniu treniruokliu – puiki mankštos forma: atliekate puikią kardio treniruotę, kuri veikia viso kūno raumenis, tačiau mažiau krūvio suteikia sąnariams. Treniruotės su elipsiniu apjungia lipimo laiptais ir slidinėjimo kalnuose pratimus. Šio tipo kardio treniruotės padeda ne tik padailinti jūsų kūno linijas, bet ir sustiprina raumenis. Tačiau ar šis treniruoklis efektyvus norint numesti svorio?

Read more
5727 views

4 būdai numesti svorio treniruojantis su bėgimo takeliu

Bėgimo takelis – vienas populiariausių ir universaliausių kardio treniruoklių. To niekas nepaneigs. Jis padeda stiprinti širdies ir kraujagyslių sistemą, pagerinti miego kokybę, nuotaiką ir, žinoma, atsikratyti nereikalingo svorio. Tačiau, norėdami sudeginti daugiau kalorijų ir atsikratyti papildomų kilogramų, turite treniruotis ne bet kaip. Kviečiame sužinoti daugiau apie treniruotes su bėgimo takeliais ir svorio metimą.

Read more
5985 views

Pusiausvyros arba balanso treniruokliai: kokį pasirinkti?

Gerą pusiausvyrą dažnai asocijuojame su fiziniu aktyvumu ar atletiškumu, bet ji taip pat labai svarbi kasdienėje veikloje. Geriau pagalvojus, pusiausvyros jums prireikia stovint autobuse, siekiant maisto produkto nuo lentynos parduotuvėje, netgi einant gatve. Tad savaime suprantama, kad kiekvienam žmogui reikalingi balanso treniruokliai, kurie padės pagerinti pusiausvyrą.

Read more
2236 views

Dviračiai treniruokliai namams: ką reikėtų žinoti perkant?

Ne kiekvienas tai pripažįsta, tačiau visi norime padailinti kūno linijas, o sporto salei laiko atrandame ne visuomet. Treniruoklio namams įsigijimas gali tapti puikia alternatyva kelionei į sporto klubą. Bene populiariausi treniruokliai namams – dviračiai treniruokliai. Įsigiję dviratį treniruoklį galėsite treniruotis neišėję iš namų šilumos, nepajusdami darganos lauke, klausydamiesi mėgstamos muzikos, žiūrėdami filmą, serialą ar laidą.

Read more
2552 views

Kaip pasirinkti vibrotreniruoklį?

Renkantis vibrotreniruoklį, svarbiausi aspektai yra vibracijos sistema ir svorio limitas. Vibracijos gali būti horizontalios, vertikalios ir kombinuotos.

Read more
1623 views
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta