Pagrindiniai vibrotreniruoklio pasirinkimo aspektai yra šie:

  • Vibracijos sistema
  • Svorio limitas

Vibracijos gali būti horizontalios, vertikalios arba kombinuotos, jei turite dvejų motorų treniruoklį. 

Namų vibrotreniruokliai

Kad treniruotis namie, pakanka vieno motoro 200–350 W galios ir 120 kg vartotojo svorio limito. Mes išskiriame du vibracijų tipus: vertikalųjį ir 3D. Vertikaliosios vibracijos veikia svyravimo principu, kai diržas juda į viršų ir apačią. 3D vibracijos yra kombinacija vibracijų, judančių skirtingomis kryptimis, kad sukurti 3D efektą. Taip pat yra galima kombinuota vibracija, kuri susideda iš vertikalių ir 3D vibracijų.

Treniruokliai turi skirtingus vibravimo dažnius (kiek kartų suvibruoja per sekundę) ir amplitudę (deviacijos ritmas nuo vibracijos deko). Paprastai vibracijų dažnis yra 1–40 Hz su 1–5 mm amplitude. Kuo brangesnis treniruoklis, tuo platesnis yra reikšmių intervalas

Vibrotreniruokliai fitneso ir sveikatingumo centrams

Labiau išrankiems klientams ir komercinėms sporto salėms siūlome dviejų motorų vibrotreniruoklius, kurie turi dvigubo vibravimo sistemą ir 150 kg maksimalų svorio limitą.

Efektyvesniam vibravimui mašinos dažniausiai turi du motorus. Vienas jų sukuria horizontalias, kitas – vertikalias vibracijas. Jos gali būti naudojamos tiek vienu metu, tiek atskirai.

Vibrotreniruokliai turi kompiuterį, kuriame galima pasirinkti išankstines programas, bei rankinį valdymą. Taip pat galima sekti širdies ritmą arba matuoti kūno riebalų procentą.

Lengva priežiūra ir valdymas

Vibrotreniruokliai yra lengvai prižiūri ir jų valdymas yra paprastas. Vibrotreniruoklis sunaudoja panašiai elektros energijos kaip ir televizorius, o valdymas yra paprastas kaip skalbimo mašinos.

Tikime, kad šis trumpas gidas padėjo jums išskirinkti tinkamą vibrotreniruoklį!

Comments ()

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta