Nardymo akiniai ir kaukės

Nardymo akiniai ir kaukės Arena: Veidrodiniai plaukimo akiniai Arena Tracks, sidabro spalvos
  • Išpardavimas!
  • -5,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Nardymo akiniai ir kaukės

Veidrodiniai plaukimo akiniai Arena Tracks, sidabro spalvos

21,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
26,99 €
Pristatysime iki: 2024-03-21
Nardymo akiniai ir kaukės Arena: Plaukimo akiniai Arena The One Mask Jr, rožiniai-violetiniai
  • Išpardavimas!
  • -8,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Nardymo akiniai ir kaukės

Plaukimo akiniai Arena The One Mask Jr, rožiniai-violetiniai

21,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-01-01 iki:
29,99 €
Pristatysime iki: 2024-03-21
Nardymo akiniai ir kaukės Arena: Plaukimo akiniai Arena The One Mask Jr, mėlyni-raudoni
  • Išpardavimas!
  • -9,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Nardymo akiniai ir kaukės

Plaukimo akiniai Arena The One Mask Jr, mėlyni-raudoni

20,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-01-01 iki:
29,99 €
Pristatysime iki: 2024-03-21
Nardymo akiniai ir kaukės Arena: Vaikiški plaukimo akiniai Arena Spider Kids, mėlyni
  • Išpardavimas!
  • -4,00 €
Pristatysime per 1-2 d.d.
Nardymo akiniai ir kaukės

Vaikiški plaukimo akiniai Arena Spider Kids, mėlyni

10,99 €
Akcija vyksta nuo: 2023-12-31 iki:
14,99 €
Pristatysime iki: 2024-03-21

Nardymo kaukės ir akiniai internetu

Povandeninis pasaulis ne vieną žavi savo augmenija ir gyvūnija, o jo tyrinėjimas dažnai tampa smagiu laisvalaikio užsiėmimu. Pamažu nardymas užkariauja lietuvių širdis. Vis daugiau tautiečių galima pastebėti su nardymo kauke ar akiniais tyrinėjant upės, ežero ar jūros paviršių ar bepraktikuojant nardymą baseine. Nardymo akiniai, kaip ir nardymo kaukės, padeda skaidriai matyti povandeninį pasaulį ir apsaugo akis nuo įvairų bakterijų bei kitų objektų, galinčių patekti į akis ir jas sudirginti ar pažeisti. Dėlto aptariamas užsiėmimas neįsivaizduojamas be kokybiškos nardymo įrangos.

Kokybiški nardymo akiniai ir kaukės

Kadangi nardymui itin svarbus aiškus matymas, kokybiški nardymo akiniai ar nardymo kaukė turi nerasoti, nepralesti vandens bei užspausti nosį, kad būtų galima išlyginti slėgį ausyse. Paskutinioji funkcija ypač svarbi nardymo kaukėms. Tam, kad aptariama nardymo įranga tinkamai atliktų šias funkcijas, ji yra padengta specialiomis medžiagomis, užtikrinančiomis lęšių skaidrumą. Kai kurie nardymo akiniai ir kaukės turi dvigubus lęšius, darančius teigiamą įtaką matymui po vandeniu. Dėvint aptariamą nardymo įrangą, tarp vandens ir akių sudaromas oro tarpas, leidžiantis be trikdžių stebėti kas vyksta po vandeniu. Nardymo kaukės, priešingai negu nardymo akiniai, gali būti komplektuojamos kartu su vamzdeliu. Tiek mažiesiems povandeninio pasaulio tyrinėtojams, tiek suaugusiems nardymo kaukės su vamzdeliu yra tikras išsigelbėjimas. Mat jos padeda lengviau kvėpuoti po vandeniu ir leidžia netrukdomai mėgautis patinkančiu užsiėmimu.

Tinkamos nardymo kaukės ar akinių pasirinkimas

Kaip ir nuo naujai atrasto povandeninio pasaulio, taip ir nuo nardymo įrangos pasirinkimų gausos raibsta akys. Gausybė skirtingų dizainų ir spalvų taip ir kviečia išbandyti vieną ar kitą nardymo kaukę arba akinius. Nors atrodo, kad renkantis šią nardymo įrangą nėra kur apsirikti, siūlome atkreipti dėmesį į kelis techninius kriterijus, kurie užtikrins, jog įsigyta preke neteks nusivilti.

  • Dydis ir patogumas yra svarbiausi aspektai, renkantis nardymo kaukes ar akinius, prieš kuriuos visi kiti privalumai kartais ima ir nublanksta. Per dideli, nuolat slystantys arba priešingai, veržiantys akiniai arba kaukė malonumo tikrai nesuteikia. Dėlto pirkdami nardymo akinius, įvertinkite, kas jais naudosis – vaikai ar suaugusieji. Suaugusiems pritaikytos nardymo kaukės, kaip ir nardymo akiniai, bus didesni negu vaikiški. Nepaisant to, tiek vieni, tiek kiti turės patogią, reguliuojamą galvos juostą bei nosies atramėles, kurios padės užtikrinti komfortą.
  • Nardymo akinių ir kaukių lęšiai ne tik saugo akis nuo pašalinio poveikio, bet ir turi įtakos matymui po vandeniu. Rinkoje vis dažniau atsiranda modelių turinčių papildomą apsaugą nuo UV spindulių ar rasojimo. Dėl to nenorėdami permokėti, turėtumėte apsvarstyti ar šios funkcijos jums yra reikalingos, ar galite apsieiti be jų. Akiniai nardymui ar paprastam plaukiojimui, kaip ir nardymo kaukės, skiriasi ne tik savo dizainu, bet ir lęšių spalva. Nors dažniausiai sutinkami skaidrūs, maksimalų matomumą užtikrinantys lęšiai, rinkoje galima surasti mažiausiai 5 spalvų lęšius. Nardymo kaukės ir akiniai su alyvinės spalvos lęšiais leidžia mėgautis didesniu kontrastu žaliame arba mėlyname fone. Mėlynus lęšius turinti nardymo įranga tinka esant vidutiniam apšvietimui, tačiau gali būti naudojama ir šviesiomis dienomis, nes veiksmingai pasipriešina akinimui. Nusprendus nardyti itin šviesiomis dienomis, ryškiai apšviestame vandenyje pravers pilki nardymo akiniai. Jie apsaugos nuo nemalonaus akinimo. Tuo metu gintariniai pravers esant prastam apšvietimui.

Kokybiški ir komfortiški nardymo akiniai (lygiai taip pat, kaip nardymo kaukės) užtikrina, kad mėgstama veikla atneštų kuo daugiau malonumo. Dėl to susidomėję povandeninio pasaulio tyrinėjimu ar visiškai pasinėrę į šią veiklą, nepamirškite tinkamos nardymo įrangos. Jei tokios neturite, išbandykite inSPORTline.lt siūlomus aukštos kokybės nardymo akinius ir nardymo kaukes geriausiomis kainomis. Nusprendę patikusius nardymo akinius ar nardymo kaukes pasimatuoti, tai padaryti galite mūsų fizinėse parduotuvėse Kaune ir Vilniuje. Jei jums svarbu sutaupyti laiko, nardymo įrangą įsigykite internetu.

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta