Multifunkciniai treniruokliai

Daugiafunkcinis treniruoklis visam kūnui lavinti

Siekdami taupyti vietą namuose ir turėti mažiau daiktų, bet mėgautis tokiomis pačiomis ar net platesnėmis galimybėmis, ieškome kuo daugiau funkcijų atliekančios įrangos. Ta pati taisyklė galioja ir tuomet, kai galvojame apie sporto salę namuose. O kas geriau, jei ne daugiafunkciniai treniruokliai, gali užtikrinti, kad turėdami vieną treniruoklį, galėsite lavinti visą kūną?

Nors multifunkciniai treniruokliai užima nemažai vietos, atradę jam laisvą kampelį tikrai nenusivilsite. Juolab, kad kaskart juo naudodamiesi ne tik treniruosite įvairias raumenų grupes, bet ir galėsite atlikti vis kitokias treniruotes. Tad toks kompleksinis treniruoklis ne taip greitai pabos.

Daugiafunkcinis treniruoklis: kaip neapsirikti renkantis?

Daugiafunkciniai treniruokliai net ir būdami labai universalūs tarpusavyje šiek tiek skiriasi savo komplektacija. Vieni kompleksiniai / daugiafunkciniai treniruokliai gali būti su treniruočių suoleliais, kituose bus daugiau skersinių ir lygiagrečių, o treti gali apseiti vien tik su trosais ir svoriais. Dėl to renkantis multifunkcinį treniruoklį itin svarbu nuspręsti, kokias raumenų sritis labiausiai norite patobulinti ar sustiprinti. Kuo daugiau skirtingų raumenų norėsite lavinti, tuo įvairesnės komplektacijos treniruoklio jums gali prireikti.

Kai esate apsisprendę dėl to, kokiems pratimams ketinate naudoti daugiafunkcinį treniruoklį, įvertinkite jo ir jam parinktos vietos dydį. Įsitikinkite, kad norimoje vietoje pastačius multifunkcinį treniruoklį, aplink jį liktų pakankamai laisvos vietos. Tik tada galėsite efektyviai ir saugiai sportuoti. Jei namuose neturite daug laisvos erdvės, galite rinktis iš specialiai statymui į kampus sukurtų daugiafunkcinių treniruoklių, kurie dažniausiai yra mažesni. Jei nesukate galvos dėl laisvos vietos, su didesniais multifunkciniais treniruokliais niekada neprašausite. Jie bus stabilesni ir leis atlikti daugiau įvairesnių pratimų.

Ketinantys su daugiafunkciniais treniruokliais daug ir intensyviai sportuoti, turėtų rinktis iš modelių, turinčių dvi svorių cilindrų sistemas, užtikrinančias daugiau pasipriešinimo lygių. Pradedantiems kuo puikiausiai tiks ir viengubą svorių cilindrų sistemą turintys multifunkciniai (kompleksiniai) treniruokliai. Pastarieji daugiafunkciniai treniruokliai yra pigesni, todėl tikrai atrasite modelį už jums priimtiną kainą.

Daugiafunkcinis treniruoklis: kaina atitinkanti kokybę

Nusprendėte įsigyti daugiafunkcinį treniruoklį visam kūnui lavinti? Svarstydami apie jums tinkamiausią modelį, ne tik įvertinkite skriemulių kokybę ar svorių talpinimo cilindrų skaičių, bet ir peržvelkite patikusių daugiafunkcinių treniruoklių įvertinimus bei atsiliepimus apie juos. Tuomet galėsite būti tikri, kad į akį kritusio multifunkcinio treniruoklio kaina atitinka kokybę.

Užsukę į inSPORTline.lt ar fizinę parduotuvę Vilniuje ar Kaune, visuomet rasite puikius daugiafunkcininių treniruoklių pasiūlymus. Patikusį multifunkcinį treniruoklį atvešime į jūsų pasirinktą vietą visoje Lietuvoje, tad jums neteks laužyti galvą, kaip jį parsigabenti namo.

Ieškote pigaus daugiafunkcinio treniruoklio internetu? Sekite mūsų naujienas ir nepraleiskite dažnai multifunkciniams treniruokliams taikomų akcijų. Daugiafunkcinius treniruoklius parduodame išsimokėtinai, lizingu. Tad nedelskite ir pradėkite sportuoti šiandien, o mokėkite vėliau. Body Craft,, inSPORTline, Marbo Sport ir daugelis kitų prekių ženklų laukiau jūsų.

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta