Ką geriau pirkti? Dviratį treniruoklį ar spiningo dviratį? Kuris geresnis?

Daugelis mūsų klientų, norinčių įsigyti kardio treniruoklį, užduoda tą patį klausimą. Mes esame tam, kad į jį atsakytumėme.

Yra keli būdai simuliuoti važiavimą dviračiu. Jūs galite nusipirkti dviratį treniruoklį, spiningo dviratį arba dviračio treniruoklį (kuris laiko jūsų įprastą dviratį ir suteikia jam pasipriešinimą minant).

  • Dviračiai treniruokliai sukurti namų treniruotėms, padeda norint palaikyti fizinę formą, sustiprinti kūną ir numesti svorio. Tokie treniruokliai nėra sukurti itin intensyviam ir profesionaliam naudojimui. Šių dviračių kaina pakankamai nedidelė. Pasipriešinimas reguliuojamas rankiniu būdu arba kompiuterio (ergometras).
  • Spiningo dviratis sukurtas tiksliai simuliuoti dviračio judėjimą. Kitaip nei dviračių treniruoklių, spiningo dviračių pasipriešinimas reguliuojamas ypač tiksliai. Kai kurie spiningo dviračiai turi su SPD pedalus, kurie gali būti naudojami su dviratininko bateliais. Net profesionalūs atletai būna patenkinti atsisėdę ant aukštos kokybės spiningo dviračio. Spiningo dviratį galite nusipirkti išleisdami nuo 300 €.
  • Dviračio stovas–treniruoklis laiko jūsų dviratį, su kuriuo važinėjate lauke ir imituoja važiavimą į kalną ar prieš, stabdydamas galinį ratą. Privalumas tas, kad iš karto naudojate dviratį, kurio parametrai sureguliuoti asmeniškai pagal jus. Rekomenduojame naudoti žiemos periodu, kai lauke treniruotis tampa keblu. Taip pat naudojama apšilimui prieš asmenines dviračių lenktynes laikui, treko varžybas.

Žinome, kad niekas negali visiškai pakeisti važiavimo dviračiu kelyje, tačiau tikimės, kad padėjome pasirinkti treniruoklį, kuris labiausiai atitinka jūsų lūkesčius.

Comments ()

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta